Sötawesslan

There is no "u" in "my pint"

Kategori: Vardagsgott


Hahahaha, åa vad jag vill ha ett sånt här lås! Hur kul är inte det?! Jag älskar verkligen USA. För jag antar(nästintill vet) att det är "over there" som denna ide har ploppat fram. Jag längtar så att jag spricker tills jag ska åka dit, någongång i mitt liv. Fast helst när jag är ung och fräsch. Undrar förresten hur denna B&J smakar..?

Cupcakes mani

Kategori: Bake a cake

Hela dagen idag har vi bakat i skolan. Jag och två till fick baka cupcakes. Hmm, jaa, resultatet ser ni nedan. Smakerna är bland annat tuttifrutti frosting, blåbärs frosting, granatäpple frosting, päron frosting, smultron frosting och jordnötssmör frosting hej vilt blandat med varandra och med citron/vanilj muffins, blåbär/hallon muffins och choklad muffins.

Hammertime

Kategori: Vardagsgott

Underbart när det första man tänker när man vaknar är "hammertime"! Tror det är för att jag ska BAKA idag i skolan. Åå vad jag älskar det!

Starbar, min stora kärlek

Kategori: Vardagsgott

Kunde jag, så skulle jag leva på dessa.

I stallet

Kategori: Hästar, och något till djur

Har precis ridit och mockat, nu ska vi rulla hemåt. Vi har också möjligtvis hittat en medryttare åt denna skönhet, hon ska komma och provrida imorgon! Håller tummarna på att det är nån vettig.

Jordgubbstårta?

Kategori: Bake a cake

Stod i en korridor i skolan, utanför en lärares kontor. Då kommer det fram en lite bagartvå och frågar om jag vill ha en tårta. Innan jag ens hunnit mumla fram något till svars så stod jag där med denna tårta i famnen. Nöjd och glad.

Bikini

Kategori: I garderoben

Idag tänkte jag ta mig en sväng in till stan för att kolla på bikini. Jag har ju kvar en sen förra året men vill ha en ny.. Okej, det där lät ju ganska ego och bortskämt, men så är inte läget.

Rabble

Kategori: Vardagsgott


Måste bara tipsa om appen "Rabble". Genom den får man finfina erbjudanden på t.ex. glass, mat, klippningar, kläder mm. Hur kul och bra Så ta och ladda ner den nu!  

Alla vägar leder till Rom

Kategori: Vardagsgott

"Varför lägger en kvinna ned tio års arbete på att försöka ändra en mans vanor och klagar sedan över att det inte är samma man som hon gifte sig med?" -Barbra Streisand

"Naturen har gett människan en tunga, men två öron, för att vi ska höra dubbelt så mycket som vi säger." -Latinskt ordspråk

"Inget svar är också ett svar." -Tyskt ordspråk

"Kom inte för sent till det du vill komma i tid till." -Nalle Phu



"Jag gillar de flesta platser jag varit på, men jag har aldrig riktigt velat åka till Japan, helt enkelt för att jag inte tycker om att äta fisk, och jag vet att det är väldigt populärt där i Afrika." -Britney Spears

"Jag ljög inte, jag sa bara sånt som senare visade sig vara osant." -Richard Nixon

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." -Forrest Gump

 

Tony Soprano

Kategori: Hästar, och något till djur

Varit ute på en tur med denna kille+ Jessica och Klimpen.

Hallon och vanilj är inte detsamma som blåbär och choklad

Kategori: Vardagsgott

Njuter av vaniljglass och frysta hallon

Med en liten bil hittar man snabbare en parkeringsplats. Men det tar desto längre tid att hitta bilen.

Kategori: Vardagsgott

Igår var jag på kalas, en vän till mig fyllde 19 år(or).


Det var trångt i bilen, fast inte för mig för jag hade framsättet. Alltid.


I bil nr.2 var det ännu trängre. Killarna fick sitta på bagageluckan, taket och motorhuven. Värt att till lägga är att det var en väldigt kort bilresa, typ 5 min. Okej, luuugnt?


Snoofs viskade elaka saker och gjorde stark (host) kille ledsen


Myyyy precious


Ytterligare en wannabe fjortis pose. You rock it girl!


Fin utsikt vid kiss pausen (det fanns såklart toaletter, men vi valde att go real or go home)


Suddig bild på skit goda jelly shots


Jessica: Krafsa, du vet som en katt
Snoofs krafsar då som en katt i gruset (var roligare än det låter. Tro mig.)


"Vem vare, vem vare som kasta?!?" "Wihoo, let's party!"

Bara att svepa

Kategori: Vardagsgott

Dricker vaniljsås direkt ur tetran och mår så äckligt jävla dåligt efter gårdagens/nattens bravader. Borde egentligen lägga mig i solen, men jag orkar inte. Jag hör av mig när jag mår bättre..

Snoofs skulle vara en riktig fjortis och gjorde denna pose h.a.h.a

Rabarber

Kategori: Bake a cake

En rabarberkaka med crumble och en hallon och rabarber paj, och cookiedeg står i kylen..

Magnum infinity

Kategori: Vardagsgott

Dagens första glass åts i morse! Och god var den, men godast i början. Det var magnum infinity chocolate & caramel. Inte alls helt omöjligt att jag köper den igen.

Orange apelsin

Kategori: I garderoben

Rockar min oranga långklänning idag, dock är jag lite trött på den...

Världens bästa som någonsin funnits

Kategori: Hästar, och något till djur

Buster. Åh vad jag älskar och saknar den hunden! Jag menar, bara kolla på honom. Så söt, och den underbaraste och bästaste (vet att det inte direkt är något ord, men jag gillar det). Längesen nu.






Plättar, vaniljglass och vattenmelon. Fyller man år så får man ju äta det man älskar mest att äta.

Hej, mitt namn är Miss Bananahamock

Kategori: Vardagsgott

Okej, nu har jag försökt två gånger med denna nya (troligtvis roliga) mojjängen kallad "Remby" som blogg.se har tagit fram, men det har inte riktigt fungerat som jag velat. Men som sagt tycker jag att det verkar som en kul grej, men jag måste bara bekanta mig lite mera med programmet innan ni får se ett inlägg med Remby. 

 

Och åå vad denna bild är fin/rolig/gladframkallande. En liten Jenny, många år sedan. (Och om det nu är någon som undrar om vad sammanhanget mellan bilden och texten på inlägget är så kan jag säga: ingenting! Men denna bild får mig bara att tänka på sommaren, som det ju nu är. Jippie!)

Bapelsin gubbjävel

Kategori: Vardagsgott

Solen skiner idag igen, jag ska därmed ligga och trycka under värmen och bli brun! Men först ska vi åka till stallet, fast vi solar ju där ändå såatt ja. Skönt att man inte längre behöver ha på sig fyra tjocktröjor, två par vantar, mössa, två par byxor och några till tusen lager på sig. Saknar verkligen inte vintern nu!

Peace mannen

Kategori: Vardagsgott

Införskaffade mig lite nya örhängen, tror nog att dem kommer passa helt ok.

Ice cream Glass Gelato Helado

Kategori: Bake a cake

I stallet

Kategori: Vardagsgott

Åh, denna underbara värme! Jag vill bara ta mina vingar och flyga upp till solen och ge henne (ja, solen är en tjej för mig) en puss! Fast då skulle jag nog dö långt innan jag hunnit fram.

Går runt halvt avklädd i stallet pga värmen. Men då blir det ju också mer färg på kroppen:)

Mother nature

Kategori: Vardagsgott

Hittade en gammal bild på den vackraste allen som finns här i Skokloster vid vårt finfina slott. Åh, kärlek!

På veterinärens order

Kategori: Hästar, och något till djur

Så här sur blir min lilla ponny när han bara ska få äta halm... Tycker faktiskt synd om han.

Jag vill känna på din kropp, kropp hela natten, men mina vänner säger stopp stopp håll i hatten

Kategori: Vardagsgott

Skola, massa musik i öronen, kollektivtrafik, stall, drogade häst (är inte så brutalt som det låter), solsken och värme och galna hästar. Det är vad min dag i korta dag har bestått av. En ganska skön måndag. Jag gillar desutom att vi alltid slutar omkring 11:45 på måndagar, men idag fick vi gå vid elva. Yeah! Engelska lektionerna är förresten de tråkigaste som finns, gillade engelska i grundskolan men definitivt inte nu. Synd.

Okej jag roliga chey, nu är det dags för stallet igen! Klimpen (Golden Nugget) ska få nya pjucks, super.


En liten temptation nu såhär omkring middagstider, typ. 

Kram och puss så hörs vi snart igen, om jag någonsin kommer tillbaks hem. (Någon som vet vilka låtar som varit med i det här inlägget?) 

Chocolaty chocolate cake

Kategori: Bake a cake

Igår bakades denna skönhet. God och mäktig, som en chokladtårta ska vara. Återigen är måtten i cups, men räds inte detta! Ge den ett försök, för det är den verkligen värd..



Makes two 8-inch layers cakes
  • 1 cup Valrhona cocoa, plus more for dusting
  • 3/4 cup strong coffee, boiling
  • 1 cup milk, room temperature
  • 2 3/4 cups cake flour (not self-rising)
  • 1 teaspoon baking soda
  • 1/2 teaspoon salt
  • 1 1/2 cups (3 sticks) unsalted butter, room temperature, plus more for pan
  • 2 1/2 cups sugar
  • 1 tablespoon pure vanilla extract
  • 4 large eggs, room temperature
  • Chocolate frosting (down below)
Directions
  1. Place rack in middle of the oven. Preheat oven to 350 degrees. Butter two 8-by-2-inch round cake pans. Line with parchment paper. Butter the parchment, and dust with cocoa powder; tap out excess. Sift cocoa; whisk in boiling coffee and milk. Let cool. Sift together cake flour, baking soda, and salt. Set aside.
  2. Using a rubber spatula, mix the butter in a large bowl until light and fluffy, about 2 minutes. Gradually add sugar and vanilla. Add the eggs one at a time, stirring well after each addition. Pour in the cooled cocoa mixture. Mix until fully incorporated.
  3. Add the sifted dry ingredients to the chocolate mixture, stirring until just combined. Pour the batter into the prepared pans (about 4 cups in each pan). Bake for 20 minutes, rotate the pans, and bake for an additional 15 minutes, until a cake tester comes out clean when inserted into the center.
  4. Remove the cakes from the oven, and allow to cool in pans for 15 minutes on a cooling rack. Carefully run a small offset spatula around the edge of the cakes to loosen them from the pan. Remove cakes from pans, and invert onto a wire rack. Let cool completely, about 1 hour.
  5. To assemble, using a serrated knife, level the top surface of each cake layer. Place four strips of parchment paper around the perimeter of the cake stand. Spread with 3/4 cup of frosting. Top with the remaining layer, bottom side up. Using a swirling motion, cover the outside of cake with the remaining frosting. Remove parchment-paper strips.

Frosting

Makes about 3 cups
  • 3 1/2 cups confectioners' sugar
  • 1 cup Valrhona cocoa powder
  • 12 tablespoons (1 1/2 sticks) unsalted butter, room temperature
  • 1/2 cup milk, room temperature
  • 2 teaspoons pure vanilla extract

Directions

  1. In a small bowl, sift together the confectioners' sugar and cocoa powder. Add butter, milk, and vanilla; stir until smooth and free of lumps.

Receptet kommer ifrån Martha Stewart. ENJOY!

Bowlilowli

Kategori: Vardagsgott

Har precis käkat och sitter nu här med smärta i öronen efter att syster piercat öronen mina. Undrar hur det slutar..

Kvällen igår bjöd på bowling och stalkning. En ganska mysig kväll. Dock vann jag inte på bowlingen, trots mina tre strikes i rad! Wiii..;)

Harry Puda

Kategori: Bake a cake

Åh, jag skulle vilja testa att göra dessa cupcakes någon dag! Hittade dem någonstans på the world wide web. Inte för att jag är en Harry Potter nörd eller något sådant. Bara älskar att göra olika sortrs cupcakes. Tycker att det kan bli lite långrandigt när man gör cupcakes som ska se likadana ut hela tiden.



Här är en cupcak som jag gjorde för några månader sedan, innuti så var den regnbågsfärgad.



Jag har gjort den genom att klippa mini marshmallows på tvären och sedan doppat klippytan i färgat socke.
Det är meningen att den ska se ut som en blomma.  

Little Lion Man- Mumford & Sons

Kategori: Musik i öronen

I kväll gör jag ingenting. Har inga planer. Och så lyssnar jag sönder den här låten (jag vet att det blir många låttips, men jag gillar själv det så.. Kom gärna med egna låttips;))

Recept: Morotskaka

Kategori: Bake a cake

Jag lovade ju receptet på morotskakan som bakades, om någon skulle vara sugen på att baka. Receptet är dock på engelska och skrivet i cups (ameriskanskt mått). 1 cup= 2,4 dl. Jag har gladeligen ett cups mått vilket gör att jag slipper stå och omvandla måtten hit och dit, de finns att köpa på t.ex. Lagerhaus och Ica Maxi.

Bara så att ni vet, kakan blir saftigare och gidar efter en dag i kylen.. Om man nu orkar vänta. Fast du kan ju också äta den när ni precsi lagt på frostingen, och sedan igen på kvällen. Och igen till frukosten nästa morgon. Som vi gjorde.

Cake
  • 2 cups sugar
  • 1 1/2 cups vegetable oil
  • 4 large eggs
  • 2 cups all purpose flour
  • 2 teaspoons baking powder
  • 2 teaspoons baking soda
  • 1 teaspoon salt
  • 1 teaspoon ground cinnamon
  • 3/4 teaspoon ground nutmeg
  • 3 cups finely grated peeled carrots (about 1 pound)
  • 1/2 cup chopped pecans (about 1/2 ounce)
  • 1/2 cup raisins

Frosting
  • 4 cups powdered sugar
  • 2 8-ounce packages cream cheese, room temperature
  • 1/2 cup (1 stick) unsalted butter, room temperature
  • 4 teaspoons vanilla extract

For cake:
Preheat oven to 325°F. Lightly grease three 9-inch-diameter cake pans with 1 1/2-inch-high sides. Line bottom of pans with waxed paper. Lightly grease waxed paper. Using electric mixer, beat sugar and vegetable oil in bowl until combined. Add eggs 1 at a time, beating well after each addition. Sift flour, baking powder, baking soda, salt, cinnamon and nutmeg into sugar and oil mixture. Stir in carrots, chopped pecans and raisins.

Pour batter into prepared pans, dividing equally. Bake until toothpick inserted into center comes out clean and cakes begin to pull away from sides of pans, about 45 minutes. Cool in pans on racks 15 minutes. Turn out cakes onto racks and cool completely. (Can be made 1 day ahead. Wrap tightly in plastic and store at room temperature.)

For frosting:
Using electric mixer, beat all ingredients in medium bowl until smooth and creamy.

Place 1 cake layer on platter. Spread with 3/4 cup frosting. Top with another cake layer. Spread with 3/4 cup frosting. Top with remaining cake layer. Using icing spatula, spread remaining frosting in decorative swirls over sides and top of cake. (Can be prepared 2 days ahead. Cover with cake dome and refrigerate.) Serve cake cold or at room temperature.



Det var här jag hittade receptet.

Cry me a river, build a bridge and get over it

Kategori: Vardagsgott

Vad är det första ni gör på morgonen? Vad prioriterar ni?

Min morgon ser ut såhär: Klockan ringer, jag hoppar upp ur sängen (snoozar aldrig!), bäddar min säng med mitt fina guldbruna överkast och tre kudar i olika former. Sen tar jag en dusch (inte lukta usch för det är högt i kurs), klär på mig. Fixar håret. Bortsar tänderna samtidigt som jag springer runt som en galning och gör tusen andra saker som att packa väskan, fixa frulle och kladda på lite mascara på överögonfransarna. Sen är jag nog klar och drar hastigt på mig skorna (hinner aldrig knyta dem hemma, dock är det ett av mina stora mål här i livet) och går snabbt som tusan till bussen. Det händer också att jag måste springa ibland. 

Mina mornar kan verkar stressiga, men jag känner att jag hinner med allt som jag vill. Att sätta sig och kolla på tv är överskattat. Man blir ju bara så jäkla seg då och inte alls vill gå iväg. Och för er som undrar, jag ger mig själv en halv timma på morgonen. Hur långtid behöver ni? Snoozar? 

 

Lovey in my tummy

Kategori: Vardagsgott

Nu ligger jag mätt i soffan (igen, haha). Jag har precis käkat middag och nu ska jag hugga in på min supergoda dessert (nej det har inte alls blivit mycket morotskaka de senaste dagarna). Tycker verkligen att det är roligt att fota sötsaker, och inte så roligt att fota mat, om någon undrade. Vem vet.

Slide over here let your hands lead the way

Kategori: Musik i öronen

Här har ni en ny (i mina öron) riktigt bra låt. James Blunt sjunger denna, åh han är så bra när man verkligen känner för det.

Vad ska man sai, tycker ni dä det va rouligt eller?

Kategori: Vardagsgott

Location: Soffan

Sysselsättning: Tv:n, en påhittade låt utav Jesper som går "Bajs, kiss, korv, prutt..häst"

Dagens mumsigaste hittills: Morotskaka och Brownie

Att göra: Gå till stallet och mysa med hästarna



Längtar efter: Sommar och sol, dock ingen kort, tight kjol. Sen skulle en utomlandsresa verkligen sitta på sin plats. Typ USA (mitt drömland nr.1) eller kanske Italien (också ett drömland, tänk god gelato, pizza, värme, språket). Fast Frankrike är ju också ett drömland. En jorden runt resa kanske är att satsa på istälet? Det skulle jag verkligen vilja göra när jag gått klart skolan, jag ska verkligen satsa på det. Ååh, vad det vore underbart!

Vad gör ni idag? Tar ni en liten rese tripp på denna långhelg?


Kreta 2011

If you mess with my cake you mess with me

Kategori: Bake a cake

Tada! Fast i morgon kommer den att vara ännu tyngre, saftigare, godare och yummigare, och då ska jag suktas ännu mera! Mohahaha

Är det där det finns mest kärnvatten?

Kategori: Vardagsgott

Nu, nu mina kära ska jag lista de allra godaste godisen som finns just nu, eller om jag var sugen just nu, de jag då skulle vilja ha. Hängde ni med? (Bara för att jag älskar listor och paranteser)

1. Blåbärstrianglar, vet inte om det är deras riktiga dopnamn men det beskriver dem riktigt bra. Blå trianglar med ett litet hål i mitten, och de smakar melon, BAZINGA! De smakar hallon. BAZINGA! Deras riktiga smak är artificiell blåbärssmak (inget negativt).



2. Sorbisar, ni vet de där som är 50/50 röda och svarta. Typ som peacemärken, men godare. Och tjockare. Fast jag tror att dessa får dela förstaplatsen med trianglarna. Men jag delar upp dem ändå.

3. Sura meloner. Inte de där rosagröna jag tänker på utan de där små halvorna som är ljust rosa. Fast de rosagröna är också super smarriga. Men inte riktigt en tredjeplatsare, eller..? SVÅRT!

4. Sjöfrukter. Jag är inte helt shellfish när jag har sånna. Fattar ni?? Kommer från kanal5's program "Christine"

5. Pepparflaskor (ni vet de dä supersura, röda flaskorna? Som sånna, fast svartbruna med lakritssmak)

6. Löständer. Inte för att jag behöver det. Jag har ju aldrig haft hål. I mina tänder alltså.

7. Jordgubbsmattor, sålänge ingen har gått på dem.

8. Typ alla sorters bamsing och bumlingar. Karameller alltså.  

9. Grevekula


Fast allt i denna skål är också favvogodisar. Jag kan verkligen typ inte bestämma mig.


Morotskaka

Kategori: Bake a cake

Har precis bakat en morotskaka, kakan luktade helt fantastikst och frostingen är suuuper god! Den ska få stå och safta till sig ett tag till och sedan huggas in på! 



Frosting är go'a grejer det!



Jag återkommer med recept och genomskärningsbild, var så säker.

Lite fler brownies med cheesecakesmet står också och myser i kylan. Tja älskade socker! 

He is coming for you

Kategori: Vardagsgott

Engelska tråkiga nationella (många sådana nu), ser fram emot lunchen då det blir mängder med tårtaaaaa till dessert..!

Fina pollar

Han drack äpplen och vatten

Kategori: Vardagsgott

Min internetuppkoppling på telefonen har varit beyond seg och jag kom ganska så typ nyss hem, så där har ni min ursäkt till dåligt bloggande.

Jag sitter nu och kollar på GCB (kollar ni på den? är ganska så hooked på den). Varit i stan idag också med vänner. Strosat runt i stan och mest småätit hela tiden. Varmt och skönt var det också, det gillas! Är så trött nu på regnet som har öst ner de senaste dagarna.

 
Fina bilder från weheartit

Yeah

Kategori: Vardagsgott

Tagga nationella prov nu, yippe kai jai mother fucker!

Kalla mig vad du vill, jag skiter i

Kategori: Vardagsgott

Tycker det är lite coolt att scenerna på tv- serien partaj där dem är i restaurangköket är inspelat på min skola, i köket där vi är praktiska (lät det där allt för fel?). Dock så var jag inte där just under inspelningen då jag var hemma.. Det är alltså dagens avsnitt som man ser det. 

Tja

The vampire diaries

Kategori: Vardagsgott

Ligger och latar mig. Det blev en lite alltför lugn kväll i kväll, men inget som lite Vampire avsnitt kan pigga up (Tänkte plöja igenom säsong tre, sen får man vänta tills i vår!).

Har för övrigt bakat (surprisesurprise) brownies också som blev typ svarta i färgen. Men goda. Awesome.

Så för att verkligen vara sådär super duper rolig så ska jag nu återgå till serietittandet. 



XOXO  

Loppis som är poppis

Kategori: Vardagsgott

Gick i gamla stan med ett par vänner. Svängde upp på en utav tusen små gränder och hittade denna lilla underbara kaos loppis. Jag och min killvän blev helt lyriska medan vår astmatiska vän var lite mindre nöjd.. Det fanns grejor från golv till tak. Trångt var det minsta man kan säga.

Som en gummiboll kommer jag tillbaks till dig

Kategori: Vardagsgott

Är i Huvudsta för gympa med klassen. Väntar på att vår lärare ska komma, så vi chillar på några staplade skateboard rampar.

I hela mitt liv har jag hört en sång, en vaggvisa du sjöng en gång

Kategori: Vardagsgott

En dag som jag trodde skulle bli ganska seg blev riktigt bra. Vita dukar, smutsig disk, skratt och mängder med sötsaker (som vanligt).


Coconut soldier

Kategori: Vardagsgott

Lite kokostoppar nu så här innan lunch;)

Ingen måltid är fulländad utan efterrätt

Kategori: Vardagsgott

Idag fanns det en massa torra bullar och söta, goda macroons till efterrätt i skolan.. Tja, jag gillar min skola riktigt extra mycket när man får sött! En gång hade vi upp till åtta (ja ÅTTA!) olika efterrätter/ desserter i skolan. Jag var i extas. 🍧🎂🍰🍦🍡

Hola coca cola

Kategori: Vardagsgott

Ja, det här med ett foto i timmen blev ju inte heeelt som jag tänkt mig då det blev lite segt att ladda upp bilderna från telefonen (de ville väl inte visa sig för hela, vida världen).
 
Sen så har jag haft ganska så sega lektioner i dag, vilket inte ger så roliga bilder. Höjdpunkterna var väl alla turer till Hemmakväll mitt emot gatan. Den affären skulle nog gå under om inte vår skola fanns.



Jag vet att det blir många godisbilder. MEN, det är typ en stor passion här i livet. Och så jävla gott.

I totally love baking, among milions other stuff

Kategori: Foto

Mysig bakbok

Blåbärmandelmassabulle

Kategori: Foto

Gott var det! Men den försvann snabbare än vinden (denna bild kom upp lite sent då det blev lite krångel...) nu får ni istället kolla på armbandet som alltid sitter på min högra handled

Paint me a picture

Kategori: Foto

Mandelpandel

Kategori: Foto

Tårta i skolan, älskar! ❤

Maxat

Kategori: Foto

Sweet sugar candy man

Kategori: Foto

Aladdin i lösvikt, och paradis för den delen

Mashed blue potato, mashed potato

Kategori: Foto

Visste ni att det finns blåa päre (potatis)?

Insane in the membrane

Kategori: Foto

Juste! Efter två timmar igår kväll hade jag bara lyckats få upp två bilder på mina clothes så därför får vi ta det lite lugnt med dem bilderna. Ok?;) men nu, jag hinner aldrig knyta mina skor på morgonen..!

Ett foto i timmen

Kategori: Foto

Tänkte att jag skulle ta ett foto i timmen idag. Här är första där jag har på mig min nya tröja från Monki

We love to rock, we love the control

Kategori: I garderoben

Hola! Sitter på pendeln hem från stan. Skulle dock tagit på mig mina gympadojor då ryggen nu värker en aning... Menmen, en massa snygga, nya kläder har jag i alla fall! Visar er sen när jag är hemma. En smarrig brownie har jag också till bästa systra mi.

You could change it

Kategori: Vardagsgott

Tjatja! Ligger här med den äckligaste huvudvärken och tycker synd om mig själv. Är sugen på chokladbollar med orkar. inte. resa. mig...

I'll take you to the candyshoop

Kategori: Vardagsgott

Ja, jag gillar SOCKER!:D vad äter ni helst när ni är sugna?

Wanna know something?

Kategori: Vardagsgott


Namn: Jenny
Längd: 172
Sko-storlek: 40, men måste nästan gå upp en storlek i klackar
Född:  Sverige, born and raised
Bor: Skokloster (och nej, det är inte i ett kloster..)
Gör just nu:  Bloggar och är lat

Allmänna frågor:

Nämn 3 bra egenskaper hos dig själv:
Smart, effektiv och tankfull
Nämn 3 mindre bra egenskaper hos dig själv:
Vad är du rädd för:
Kattungar , eller inte. Nej men det skulle väl vara olyckor och dess följder
Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Jag gillar mitt hår
Har du körkort och egen bil:  Nope 
När skrattade du senast: 
För en kvart sedan typ 
Vem åkte du bil med sist: 
Jessica och Jesper 
Vem sov du hos sist:
Pitten och Robert
Vad var du rädd för när du var liten: Fullgubbarna i lekparken och mutanterna i "Tillbaka till vintergatan"
Vad ville du, som liten bli när du blev stor:  Bagare..
Värsta smärtan du råkat ut för: När man var minder så var det ju värst när man skulle ta ut en sticka ur fingret, men värsta smärta nu på senare tid kommer jag inte på
Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Min syster, mina djur, mina vänner och lyckade uppdrag
Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Djurmisshandel  
Har du någonsin sportat:
Jaa
Vad finns alltid i din handväska: Brukar inte går runt med så jätte mycket grejor i min väska men min plånbok och lotion har jag alltid! 
Har du varit utomlands någon gång:
Ja, tre gånger på Kreta, en gång på Teneriffa och sen alla länder i Norden förrutom Island 

Lite mer personliga frågor:

Har du någonsin tagit eller provat droger:
Nej
Röker:  Nej
Snusar: Nej
Druckit: Ja
Har du piercing eller tatuering: Nej, men har haft hål i öronen och tror att jag ska göra det igen
Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Ojojoj.. Han ska ha ett fint leende, vara snäll och omtänksam, ingen mes men samtidigt inte någon som bara ska puckla på andra hela tiden, ingen snålis, inte kortare än mig! osv
Finaste komplimang du fått: Det kommer jag nog inte ihåg, tyvärr...
Har du någonsin gjort något kriminellt: Nej inte direkt tror jag 
Har du snattat:
Jaa, en bok och godis
Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet:
Den är klurig! Jag gillar landet och tycker att det är mysigt, men jag skulle aldrig vilja bo helt på landet
Hamburgare eller pizza: Pizza!
Kött eller fisk: Om jag inte var vegetarian så väljer jag kött
Hund eller katt:  Katt
Aftonbladet eller expressen: Ser egentligen ingen skillnad på dem
McDonalds eller MAX: Donken
Vin eller Öl: Öl är det äckligaste, så vin
Charter- eller skidsemester: Charter
Sverige eller Utlandet:
Gillar Sverige, men älskar att vara utomlands
Sport eller nyheter: Nyheter
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Det beror på killen, vissa passar i ljust hår medans andra ser bättre ut som mörkhåriga 
Sommar eller vinter: Sommar 
Vår eller höst: 
Vår
Flyg eller tåg:  Flyg går snabbare, men det är mysigare och bekvämligare med tåg. + att man ser mycket mer när man åker tåg
Bil eller buss: Bil


Senast jag var på Kreta

The Vermonster

Kategori: Vardagsgott

Så jävla god! Tror jag har fått mig en ny favvo b&j...

Puppisar

Kategori: Vardagsgott

Såå söta cocker spaniel valpar, sju veckor gamla här dock

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3494905/images/2012/pic_201171386.jpg" class="image">

Walk baby walk

Kategori: Vardagsgott

Är ute på promenad med en fölgalen häst, Tony Soprano, Snoffs och syster:)

Flogging Molly

Kategori: Vardagsgott

Inatt, strax innan tolv, kom denna skönhet till världen. Hon är full av liv och alldeles för söt för att man ska vilja gå ifrån!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3494905/images/2012/pic_201048252.jpg" class="image">

Cupcakes

Kategori: Bake a cake

Kände för att baka lite cupcakes (eller koppkaka om vi ska vara hel svenska..), och här har ni resultatet! Riktigt smarriga, ååh!



Här finns receptet på muffinen (ersätt bara ett par matskedar av mjölet med kakao) och frostingen, kolasåsen har jag dock inget recept på.. 



Så, nu finns det knappt några ursäktar för att inte baka dessa. Ingen kommer att ångra sig. Hedersord.

w3sslan

Kategori: Vardagsgott

Följ mig på instagram, w3sslan heter jag:) vad heter ni på instagram?

El casa del stablo

Kategori: Vardagsgott

Blev Ingen skola idag då jag och systra ni sovit på stallgången för fölvaka! Dock så blev det inte heller något föl...

Hey Hey Hello

Kategori: Allmänt

Mysig kväll med partey, dricka och myyyys:)