Sötawesslan

Bara för att jag kan

Kategori: Allmänt

Den här bloggen körde jag med i somras men när jag for upp till Dalarna för att komma bort ett tag så blev denna lilla blogg lidande. Men jag kände mig skrivsugen nu och då kan jag ju lika gärna skriva av mig här.
 
En small catch up då: Sen augusti månad bor jag faktiskt i Dalarna. Kände att det var ju helt underbart här upp och jag ville bara vara kvar. Jag är bosatt efter mycket om och men i Rättvik, där jag bor med en vän.
 
Jag pluggar fortfarande till bagare/konditor, men när jag bytte skola så bytte jag också lite program. Det är ju som sagt fortfarande bageri- och konditori inriktning men nu är det ett lärlingsprogram också. Så tre dagar i veckan är jag på arbetsplats och resterande två i skola. Men då jag redan har läst många av kurserna som mina klasskamrater inte har så har jag bara en- till två lektioner i veckan.
 
Jag trivs som fisken i vattnet här uppe, det det bästa beslut jag har tagit i hela mitt liv. Man lever här. Det är underbara människor och miljöer. Det enda som jag saknar från "hemma" är min syster som betyder allt för mig och ett par kompisar.